RAZVIJANJE DIGITALNIH FOTOGRAFIJA

U našem fotostudiju možete izraditi fotografije iz vaših digitalnim fotoaparata te s vaših mobitela, tableta i svih drugih digitalnih medija. Kako bi Vam olakšali prijenos fotografija sa vaših uređaja, u udobnosti svog doma možete izabrati fotografije te nam ih poslati putem naše web stranice. 

Ovdje možete napraviti upload vaših fotografija te izabrati dimenzije u kojima ih želite izraditi. Nudimo izradu fotografija u raznim dimenzijama od veličine 9×13 cm pa sve do 60×120 cm, a svakoj fotografiji pristupamo individualno, radimo intervencije oko boja, osvjetljenja i izreza kako bi finalna tiskana fotografija bila što ljepša. Fotografije printamo na mat i glanc vrstama foto papira te smo Vam u mogućnosti foto montažama pomoći u kreiranju završnog foto proizvoda po vašim željama.

RAZVIJANJE ANALOGNIH FOTOGRAFIJA

Razvijamo filmove (negative) iz Vaših analognih fotoaparata. Razvijeni negativ u mogućnosti smo skenirati kako bi i analogne fotografije mogli imati i u digitalnom formatu. Nakon razvijanja vraćamo Vam negativ i prebacujemo sve fotografije u digitalnom obliku na Vaš digitalni medij te po Vašim željama izrađujemo printane fotografije u dogovorenim dimenzijama.

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE

U našem studiju se možete fotografirati za sve vrste dokumenata i putnih isprava.
Izrađujemo fotografije prema propisanim dimenzijama i standardima te ako je potrebno za izradu pojednih dokumenata, fotografije Vam šaljemo i u digitalnom obliku u traženoj rezoluciji i dimenziji na vašu mail adresu.

TISAK FOTOGRAFIJA NA PLATNU

Osim na klasičnom foto papiru fotografije printamo i na platnu te ih prevlačimo preko drvenih okvira kako bi odmah bile spremne za vješanje na zid u Vašem domu.
Ako je potrebno, prije printa velikih formata, u mogućnosti smo napraviti intervencije na fotografiji kako bi finalni rezultat bio što ljepši i prilagođen Vašim željama

UOKVIRIVANJE FOTOGRAFIJA

U našem studiju možete pronaći veliki izbor gotovih okvira od najkvalitetnija materijala. Svi naši okviri izrađeni su od pravoga stakla te nudimo raznolikost boja i veličina kako bi vaša fotografija došla do izražaja u pravome okviru. Osim gotovih okvira, nudimo i mogućnost uokvirivanja fotografija po mjeri. Uz našu asistenciju odaberite najljepše okvire za vaše fotografije velikih formata.

RESTAURACIJA STARIH FOTOGRAFIJA

Skeniramo i restauriramo vaše stare fotografije. Restauriranu fotografiju možete dobiti i u digitalnom obliku kako bi je uvijek imali u arhivi za eventualne dodatne reprodukcije.